onsdag 3 november 2010

Annette

På förmiddagen fick jag det bekräftat, Annette i Malmö har fått tillbaka sin hjärntumör. Läs hennes blogginlägg här och läs artikeln i Sydsvenskan som Annette länkar till i inlägget. Svårt att finna ord. Det här var ytterligare ett fall som jag trodde lite extra på eftersom all synlig tumör gick att operera bort och att den inte kom tillbaka under behandlingen.

7 kommentarer:

  1. Jag har läst din blogg länge nu och ville bara säga att ni kämpar på bra. Har själv cancer som är obotlig. Dock står den still nu. Har just fått veta att två andra har fått hjärntumörer. Livet med cancer suger verkligen.
    Ja, detta blev några rader från mig. Fortsätt kämpa!
    Varmaste kramarna till er från Annelie

    SvaraRadera
  2. Usch ja, jag läste också om Anette, jag trodde också att hon hade bättre prognos, tumören var ju inte alls där bara för några månader sen...

    Sorgligt!

    SvaraRadera
  3. Hej Maria,

    Ja så var det för pappa, som var den senaste i min familj och vänkrets som hade hjärntumör. Hans sista tumör hade förgrenat sig ut i hjänstammen från cancerceller de inte lyckats få bort vid den senaste operationen, tyvärr. Det gick inte att komma åt den på något vis.

    Nu får vi hålla tummarna för Anette och att hennes är opererar och att hon hämtar sig snart, med eller utan men - att hon får leva!

    Hoppas annars allt är ok med dig, och din familj så klart :)

    Styrkekram
    Tina

    SvaraRadera
  4. Hmmm, är nog lite trött...

    Menar ju att pappas tumörer kom tillbaka när man minst anade det OCH att Anettes är OPERERBAR, inget annat...

    KRAM

    SvaraRadera
  5. http://malincammero.blogg.se/2010/november/ingenting-ar-omojligt.html?_tmp=bf126c3b78237cf1ddeb98ba27275ea7f21e995c

    Hej
    Här är link till en ung kvinna som precis fick veta att hon har samma tumör som din man
    hoppas att din man blir bätre
    har själv cancer och vet hur ni kämpar
    ha de bra. Carolina

    SvaraRadera
  6. Christina cammerö7 november 2010 kl. 21:47

    Hej!! Jag heter Christina och är mamma till en 21 årig tjej som heter Malin som den 16 oktober fick reda på att hennes huvudvärk berodde på en tumör i hjärnan.. Den 21:e fick vi beskedet att det var glioblastom.. Det kändes som om någon slog undan benen på oss.. 21 år!!! Det fanns inte i våran vildaste fantasi att detta skulle drabba oss, mitt barn!! Malin startar sin behandling med strålning och temodal den 22nov och skall också deltaga i en forskningsstudie med avastin.. Malin skriver själv på sin blogg: malincammero.blogg.se. Kram Christina

    SvaraRadera
  7. Tack för era fina kommentarer. Har hittat till Malins blogg och lämnat en liten kommentar där också :-). Kram Maria

    SvaraRadera