fredag 17 september 2010

Systerbesök

Ikväll kommer min syster med familj hit från Skåne. Deras besök har blivit inställt ett par gånger p.g.a. sjukdom, men nu är det bara 3 timmar tills de ska åka hemifrån så nu verkar det som om det blir av. Edvin har visserligen varit lite febrig och haft ont i halsen, men det är ingen större fara med honom. Tror inte han har feber idag. Det ska bli kul att ses och att träffa min systers pojkar som också är 3 år. Det blir full fart. Härligt med många barn i huset.

För ett par dagar sedan kom inbjudan till arbetsgruppen "Att leva, drabbad av hjärntumör"som kontaktsjuksköterskan ringde om häromdagen. Det är fyra gånger med ett övergripande tema varje gång. Det ska handla om medicinsk information, psykosociala aspekter på sjukdomen, behandling och stöd i vardagen och forskningsläget.

Annars är det fortfarande lugnt här hemma. M var lite trött igår, men det verkar som det var tillfälligt, han har varit igång ganska mycket första delen av veckan. För egen del har jag har mer energi till att tänka på och göra annat. Lägger en hel del tid på att träna på luncherna och promenera på kvällarna. Igår t.ex. var det inspirationsdag i vår träningsanläggning på jobbet. Det var en massa pass att välja på och så var det premiär för spinning. Har provat spinning förut, men det var sådär en 12 år sedan, det var jobbigare och roligare än vad jag minns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar