onsdag 9 juni 2010

Whitney

E har halsfluss fick vi veta igår då vi gick till läkaren. Var på väg redan i måndags, men då verkade E piggare på morgonen så vi avvaktade. Senare under måndagen hade han dock nästan 40° feber. Nu får han antibiotika i 10 dagar och idag är han redan mycket bättre. A klagade på lite halsont igår och idag har hon också ont. Hon har lite förhöjd temperatur och mandlarna är svullna. Får se vad som händer. Själv känner jag också lite i halsen, det är lite rött, men inga vita prickar. Vi kom på igår att M kanske också har haft halsfluss, men utan feber. Han hade en extremt dålig andedräkt under några dagar för någon vecka sedan.

Tisdag kväll bjöd på Whitney Houston i Globen. Jag var väldigt tveksam till den här konserten, var rädd att det skulle bli lite pinsamt efter allt man läst i tidningarna från hennes tidigare konserter. Mina farhågor besannades inte alls. Whitney är inte densamma som förr, men hon kan fortfarande. Lite mer rasp i rösten, men hon tar fortfarande toner som de flesta andra sångerskor bara kan drömma om. Hon har också en otrolig närvaro på scen. Det var nog i princip fullsatt i Globen och stämningen var på topp.

M mår bra och är pigg, men inte riktigt sig själv tycker jag. Kan inte riktigt sätta fingret på det, men han är fortfarande i en återhämtningsfas, det tar såklart tid att komma tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar