lördag 16 oktober 2010

Upp ur svackan

Jag mår mycket bättre, ungefär som för ett par veckor sedan. Skönt att det gick så fort att komma ur det. De blir kortare och kortare och kommer mer sällan - svackorna.

I vanliga fall tycker jag det är ganska skönt att komma till jobbet, att få tänka på någonting annat. Träffa kollegorna och kunna gå och träna på lunchen. Den här veckan har varit väldigt tung så helgen är efterlängtad. I eftermiddag ska jag och barnen åka och hälsa på annan familj och i morgon ska vi ta en tur till brandstationen, annars ska vi bara vara hemma.

Barnen blev inbjudna till brandstationen av ambulanssjuksköterskorna som körde M senast. Som jag skrivit tidigare tog de sig god tid med barnen när de var här och de föreslog innan de åkte att vi skulle komma och hälsa på nästa gång de jobbar. Barnen ser fram emot besöket. Att få titta på ambulansen ordentligt och kanske någon brandbil.

M har varit trött några dagar, antagligen p.g.a Temodalkuren som tog slut i måndags. Det är mest en fysisk trötthet. Han sover inte så mycket, men han ligger mycket och läser och skissar på sina uppfinningar. Det känns positivt att uppfinningar och idéer börjar dyka upp, det har legat nere periodvis sedan han blev sjuk. M har åtminstone så länge vi har känt varandra varit en riktig idéspruta, både på jobbet och privat. Hans morfar var likadan och vi kan se de tendenserna hos A också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar